Mestic Dakairconditioner RTA-2600

1.195

Categorie: Product ID: 2169

Beschrijving

Met de Mestic Dakairconditioner RTA-2600 geniet je altijd van een aangenaam binnenklimaat, waar je ook bent. Deze krachtige dakairconditioner is speciaal ontworpen voor caravans en campers en zorgt ervoor dat je zelfs op de warmste zomerdagen heerlijk koel blijft. De RTA-2600 combineert efficiëntie, gebruiksgemak en stijlvol design in één compacte unit.

Belangrijkste Kenmerken:

– Krachtige Koelcapaciteit: Met een koelvermogen van 2600 watt is de RTA-2600 meer dan voldoende om zelfs grotere ruimtes in je caravan of camper snel en effectief te koelen.
– Energiezuinig: Dankzij het lage energieverbruik geniet je van maximale koeling zonder je zorgen te maken over een hoge energierekening. Ideaal voor kampeerders die waarde hechten aan duurzaamheid.
– Eenvoudige Installatie: De Mestic RTA-2600 is eenvoudig te installeren op het dak van je voertuig en past op de meeste standaard dakopeningen. Het strakke en aerodynamische ontwerp zorgt voor minimale luchtweerstand tijdens het rijden.
– Stil en Efficiënt: Dankzij de stille werking van de RTA-2600 word je niet gestoord door vervelende geluiden, zodat je altijd in alle rust kunt genieten van je vakantie.
– Veelzijdige Bediening: De airconditioner wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat je de temperatuur en ventilatiesnelheid eenvoudig kunt aanpassen naar jouw voorkeur.

Extra informatie

Gewicht 35 kg
Afmetingen 1077 × 720 × 283 cm
Airco

Geschikt voor voertuigen tot 8 meter

Koelvermogen

2600 Watt

Verwarmingsvermogen

2400 Watt

Aansluitspanning

230 Volt AC

Eigenschappen

Voorzien van afstandsbediening, Inclusief luchtverdeler, Luchtontvochtiger, Timer, Verwarmen mogelijk

Plaatsing

Inbouw